ARTA ÎMPOTRIVA DROGURILOR

08Feb
0Comments

Dudesti_team

Proiect realizat în parteneriat cu CPECA Timiș și cu sprijinul CJ Timiș și al Primăriei Municipiului Timișoara.
În lunile ianuarie-februarie 2009, voluntari ai Student Plus și CPECA au fost instruiți de către d-ra Ileana Măruță, psiholog CPECA, în domeniul riscurilor și prevenției consumului de droguri, pentru susținerea campaniei antidrog în școlile și liceele timișorene și promovarea concursului Mesajul meu Antidrog.
Campania s-a desfășurat în lunile martie-aprilie-mai și a cuprins un număr de 10 licee și 20 de școli din Municipiul Timișoara și din județul Timiș.
Elevi de gimnaziu au lucrat, fie individual, fie în echipă, prezentând lucrări pentru secțiunile Film scurt metraj, fotografie digitală, spot, Arte vizuale (poster, pictură), Eseu literar, Muzică, Pagini web și Proiect ecologic. Au contribuit la reușita campaniei participanți și profesori coordonatori de la: Grupul Școlar de Poștă și Telecomunicații Timișoara, Grupul Școlar de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnic Timișoara, Liceul Teoretic Peciu Nou, Colegiul Tehnic de Vest Timișoara, Liceul Teoretic Dudeștii Vechi, Școala Gen. Dumbrăvița, Școala Gen. 19 Avram Iancu Timișoara, Școala Gen. 25 Timișoara, Colegiul Naț. C. Brediceanu Lugoj.
Au fost premiate și evidențiate un număr de 49 de lucrări.
 

tutti(2)

Felicitări Tuturor!