ȘANSE EGALE 2009-2010

02Oct
0Comments

Fundația Student Plus a derulat în perioada noiembrie 2009 – august 2010 proiectul “Șanse Egale”, care s-a înscris în linia Anului European al Creativității și Inovației și a fost sprijinit financiar de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acțiune.

Obiectivele proiectului „Șanse Egale”: integrarea socială a 17 tineri dezavantajați de la Casa Frații lui Onisim prin dezvoltarea competențelor de comunicare într-o limbă străină, competențe IT și competențe interpersonale și civice, precum și dezvoltarea personală a 10 tineri voluntari prin activități de voluntariat.
Proiectul „Șanse Egale” aduce împreună tineri provenind din medii diferite dându-le ocazia voluntarilor să facă pași concreți în participarea activă la dezvoltarea comunității prin susținerea directă a tinerilor dezavantajați în cadrul proiectului.
Pentru că există o nevoie acută de dezvoltare personală a tinerilor și de implicare activă în viața comunității pentru a deveni cetățeni responsabili, Fundația Student Plus vă invită să vă alăturați echipei noastre în sprijinirea acestor tineri.

Obiectivele generale ale programului Tineret în Acțiune:

  • Să promoveze cetățenia activă a tinerilor în general și cetățenia europeană a acestora în special;
  • Să dezvolte solidaritatea și să promoveze toleranța între tineri, în special pentru a consolida coeziunea socială în Uniunea Europeană;
  • Să cultive înțelegerea reciprocă între tinerii din diferite țări;
  • Să contribuie la dezvoltarea calității sistemelor de susținere a activităților de tineret și a capacităților organizațiilor societății civile în domeniul tineretului;
  • Să promoveze cooperarea europeană în domeniul tineretului

Accesează Albumul Foto al proiectului >>> Șanse Egale>

LogoTiA(1)LogoProgramTiA(1)“Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Comisiei Europene. Această publicație reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.”